0653855435 olaf@friedrichs.nl
Selecteer een pagina

Keiharde focus op klantbeleving

Bent u hard gegroeid of merkt u om andere redenen minder gewend te zijn om u te richten op klantbeleving? Wat de reden ook mag zijn, u merkt dat het tijd wordt om de stap te zetten naar het beter begrijpen van uw klant / business partner en het bouwen aan langdurige relaties met een optimale kosten/baten verhouding.

Na bijna twee decennia met ervaring in verkoop-, bedrijfsmanagement- en ontwikkelingsrollen met  ambitieuze mensen en bedrijven, combineer ik klant-intimiteit & service gerichte expertise, creatieve uitmuntendheid en een passionele geest – op een praktische manier.

Het verenigen van partners om bedrijfsfocus te verbeteren vraagt om verstand, reden en vooral empathie. De vertrouwensband wordt het bindende element in de relatie. Mijn echte passie ligt bij het  ontgrendelen van samenwerkingsverbanden, het stimuleren en inspireren van bedrijven naar duurzame bedrijfswaarde.

Heeft u interesse om het gesprek te voeren wat ik voor u kan betekenen? Dan hoor ik het graag van u.

Olaf Friedrichs
ofriedrichs@me.com

#voorkomen #verwachtingen #intuïtie #assessor #snelle-leerling #houding #gedreven #mentor #coach #bouwer #farmer #praktisch #ruime ervaring #regisseur #visionair #adviserende verkoper #leverancier-management #channel-manager #troubleshooter #lobbyist #inspirator #proposities #harde werkers mentaliteit