Mijn waarom is anderen te inspireren en bij te staan zodat zij kunnen innoveren en floreren.

Olaf Friedrichs

Olaf heeft een scherpe blik en gevoel voor zijn omgeving, hierdoor kom je sneller tot resultaat. Met een pragmatische insteek, maar voldoende aandacht voor zorgvuldigheid, is Olaf met zijn intelligentie zeer geschikt voor business development.

Gerard Jongerhuis

Management Consultant, ICT-Gids

I experienced Olaf as being a manager who is very involved in processes and commited to customers. He has great knowledge which always create good and practical solutions. He is direct and easy going and will tell you what’s possible and what’s impossible. Honesty and trust are very important to him. I would recommend him to any company looking for a good partner and capable person.

Rogier M. ten Kate, MBA

Professor, Amoris

De gesprekspartner is inspirator voor de ondernemer en business owner. Hij onderzoekt samen met de opdrachtgever de mogelijkheden van ontwikkeling van de commerciële rek in het bedrijf vanuit de Customer Loyalty strategie om gezamenlijk tot nieuwe inzichten, keuzes en acties te komen deelt hij zijn visie en ervaring.

Olaf Friedrichs – vader van 2, man van horeca-onderneemster, ondernemend met ervaring in ICT, cloud computing maar vooral gericht op het creëren van de ideale relatie. Bouwen van vertrouwen.

Olaf Friedrichs

Relaties, Cloud Division